Flott feiring av en sprek 50-åringDen 29. februar var klubbmedlemmer og gjester invitert til fest for å markere Giske Rotary sitt 50-års jubileum. En riktig trivelig kveld ble det med gode historier, festtaler og gaver til bursdagsbarnet.

Giske Rotaryklubb ble medlem av Rotary International den 24. februar 1970. En fin dag å markere dette på var årets skuddårsdag, lørdag 29. februar.

Vel 40 medlemmer og gjester var samlet til jubileumsfesten på Ytterland, Valderøy. Festkomiteen hadde sørget for flotte pyntede lokaler, og alle inviterte ble tatt imot av klubbens president, Terje Austnes.

Distriktsguvernør Vigdis Osbak var selvsagt invitert og stilte sammen med sin mann Hans Olav, som skal gå på som distriktsguvernør i Rotaryåret 2021-22. Vigdis hadde med seg en hilsen fra Rotary International og en gave til klubben fra Distriktet. Hun overleverte også en vimpel fra sin egen klubb, Alvarheim Rotaryklubb.


Det vanket flere gaver til klubben denne kvelden. Både Hareid Rotaryklubb, Sula Rotaryklubb og Ålesund Øst Rotaryklubb var representerte på jubileumsfesten. De overrakte pengegaver som ble gitt til The Rotary Foundation i Giske Rotaryklubb sitt navn og pengegaver som skal brukes til prosjekter klubben er engasjerte i. Dette ble satt stor pris på av jubilanten.

Under jubileumsfesten delte også Giske Rotaryklubb ut to Paul Harris, som er Rotarys høyeste utmerkelse til Åshild Inger Støbakk og Arnfinn Vartdal. Vi gratulerer!

Underholdningen under jubileumsfesten var det Lise Ødegård og Hallvard Fremstad som stod for. For et fantastisk par! Vi var imponerte både over engasjementet, musikaliteten, musikkgleden og de gode kommentarene underveis. To av klubbens veteraner, Ivar Isene og Andreas Rørvik, fortalte levende om klubbens tidligste år. For en herlig kombinasjon de to karene var - de gode kommentarene og minnene kom som perler på en snor.


Som seg hør og bør når Rotaryanere samles, ble det selvagt loddsalg under jubileumsfesten. Flere lokale bedrifter hadde gitt gaver til utlodningen. Hele 5. 450 kroner kom inn og samtlige blir overført til The Rotary Foundation. Slik kommer de etter hvert godt til nytte når Rotary skal gjennomføre sine prosjekter rundt omkring i verden.

Vi gratulerer Giske rotaryklubb med 50-års jubileet og ser frem til å følge klubben også de kommende årene!
 
Guvernørens månedsbrev - juli

3. juli 2020

Guvernørens månedsbrev - juli

Vår nye distriktsguvernør, Roald Fiksdal, har nå sendt ut sitt første nyhetsbrev til de 50 klubbene i vårt distrikt. Du kan lese det her.

Guvernørskifte i distriktet

27. juni 2020

Guvernørskifte i distriktet

Den 26. juni ble det gjennomført guvernørskiftet i Distrikt 2305. Den høytidelige begivenheten fant sted på Vestnes Fjordhotell med over 20 gjester til stede.

Presidentskifte på grensen

25. juni 2020

Presidentskifte på grensen

Det nærmer seg nytt rotaryår og alle klubbene i distriktet har nå gjennomført presidentskifte. I år ble dette litt spesielt i Eda/Eidskog Rotaryklubb, som har medlemmer både i Sverige og Norge.

Guvernørens månedsbrev - juni

15. juni 2020

Guvernørens månedsbrev - juni

Guvernørens månedsbrev for juni er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Redusert kontingent for studenter!

7. juni 2020

Redusert kontingent for studenter!

I møtet den 27. mars vedtok styret i distriktet en prøveordning som vil gi studenter redusert kontingent fra og med kommende rotaryår som starter 1. juli.

Bli med på årets digitale Convention!

6. juni 2020

Bli med på årets digitale Convention!

Nå kan du melde deg på 2020 Rotary Virtual Convention! Nyt dette flotte arrangementet hjemmefra i perioden 20.-26. juni. Det vil ikke koste deg noe, men det vil gi deg mye!

Hyppige og effektive møter

5. juni 2020

Hyppige og effektive møter

Det 8. styremøtet i distriktet dette rotaryåret ble gjennomført fredag 5. juni. Takket være digitale plattformer har vårens styremøter vært hyppige, og svært effektive.

Distriktsguvernøren møtte presidentene

28. mai 2020

Distriktsguvernøren møtte presidentene

Den 27. mai var årets klubbpresidenter inviterte til et digitalt møte med distriktsguvernør Vigdis Osbak og distriktsledelsen. Her var det fullt oppmøte, med over 60 deltakere!

Guvernørens månedsbrev - mai

4. mai 2020

Guvernørens månedsbrev - mai

Guvernørens månedsbrev for mai er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Digitalt styremøte

24. april 2020

Digitalt styremøte

Joda, det fungerer også godt med digitale styremøter. Kunsten er å være disiplinert og snakke en etter en. Det gikk kjempefint!

Sosiale medier

Relevante lenker

Håndboka 2020-2021

Håndboka 2019-2020

Kommunikasjonsplan Rotary
i Norge 2018-2021

Rotary i Norge

Rotary International

My Rotary

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer