Nå er vi i gang - igjen!Det var stort engasjement og fin stemning da Distriktsledelsen, AGer og komiteledere satte hverandre stevne på Dombås 8.-9. februar. Forberedelser til kommende Rotaryår er i gang!

Helgen startet med Ledermøte lørdag morgen. Ved lunsjtider ankom også årets og neste års AGene og komiteledere til Dombås for å delta på Distriktsledelsesmøte. Der ble status for inneværende år diskutert, samt hva som bør prioriteres å jobbe med resten av dette Rotaryåret. For innkommende AGer og komiteledere var det nok også viktig å få møte Roald som er innkommende Distriktsguvernør, og få innblikk i det arbeidet de skal starte på til sommeren.

Både distriktsledelsen, AGene og komitelederne deltok også på District Team Training Seminar (DTTS) som ble avholdt søndag 9. februar. DG for 2020-2021, Roald, fortalte om sitt møte med den nye verdenspresidenten Holger Knaack, og formidlet de tankene og forventningene han har for det nye Rotaryåret. Dette, sammen med en gjennomgang av Rotary Internasjonals og distriktets strategi, ga deltakerne på arbeidsmøtet et godt grunnlag for å diskutere hvilke mål og planer som skal prioritere fremover.

Etter gode gruppearbeid, ble forslag og anbefalinger presentert i plenum. Ideer og tanker ble diskutert – og stemningen var veldig god. Likeså var det da deltakerne gikk i nye gruppearbeid for å diskutere hvordan distriktsledelsen, komiteledere og AGer best kan samarbeide for å bli et mest mulig samkjørt team for å bistå klubbene best mulig fremover.

Nå gleder vi oss alle til å få møte de nye klubbpresidentene på PETS den 15. mars og klubbenes komiteledere og styremedlemmer på Styreseminar i Ålesund og Gjøvik, henholdsvis den 28. mars og 18. april. 
Guvernørens månedsbrev - juli

3. juli 2020

Guvernørens månedsbrev - juli

Vår nye distriktsguvernør, Roald Fiksdal, har nå sendt ut sitt første nyhetsbrev til de 50 klubbene i vårt distrikt. Du kan lese det her.

Guvernørskifte i distriktet

27. juni 2020

Guvernørskifte i distriktet

Den 26. juni ble det gjennomført guvernørskiftet i Distrikt 2305. Den høytidelige begivenheten fant sted på Vestnes Fjordhotell med over 20 gjester til stede.

Presidentskifte på grensen

25. juni 2020

Presidentskifte på grensen

Det nærmer seg nytt rotaryår og alle klubbene i distriktet har nå gjennomført presidentskifte. I år ble dette litt spesielt i Eda/Eidskog Rotaryklubb, som har medlemmer både i Sverige og Norge.

Guvernørens månedsbrev - juni

15. juni 2020

Guvernørens månedsbrev - juni

Guvernørens månedsbrev for juni er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Redusert kontingent for studenter!

7. juni 2020

Redusert kontingent for studenter!

I møtet den 27. mars vedtok styret i distriktet en prøveordning som vil gi studenter redusert kontingent fra og med kommende rotaryår som starter 1. juli.

Bli med på årets digitale Convention!

6. juni 2020

Bli med på årets digitale Convention!

Nå kan du melde deg på 2020 Rotary Virtual Convention! Nyt dette flotte arrangementet hjemmefra i perioden 20.-26. juni. Det vil ikke koste deg noe, men det vil gi deg mye!

Hyppige og effektive møter

5. juni 2020

Hyppige og effektive møter

Det 8. styremøtet i distriktet dette rotaryåret ble gjennomført fredag 5. juni. Takket være digitale plattformer har vårens styremøter vært hyppige, og svært effektive.

Distriktsguvernøren møtte presidentene

28. mai 2020

Distriktsguvernøren møtte presidentene

Den 27. mai var årets klubbpresidenter inviterte til et digitalt møte med distriktsguvernør Vigdis Osbak og distriktsledelsen. Her var det fullt oppmøte, med over 60 deltakere!

Guvernørens månedsbrev - mai

4. mai 2020

Guvernørens månedsbrev - mai

Guvernørens månedsbrev for mai er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Digitalt styremøte

24. april 2020

Digitalt styremøte

Joda, det fungerer også godt med digitale styremøter. Kunsten er å være disiplinert og snakke en etter en. Det gikk kjempefint!

Sosiale medier

Relevante lenker

Håndboka 2020-2021

Håndboka 2019-2020

Kommunikasjonsplan Rotary
i Norge 2018-2021

Rotary i Norge

Rotary International

My Rotary

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer