Årets tema: Rotary connects the worldRotary ble startet av Paul Harris da han som ung jurist kom til Chicago og fant ut at han trengte en måte å knytte nye kontakter. Nå mer enn hundre år senere har Rotary mange muligheter for å utvikle nettverk og vennskap. Rotarys evne til å skape kontakt mellom mennesker er unikt og vanskelig å overgå.

 Som medlem i denne organisasjonen er vi deltakere i mange verdensomspennende prosjekt og program, blant annet arbeidet med å utrydde polio og vårt arbeid med, og gjennom, FN. Vårt engasjement knytter oss sammen med mennesker som deler våre verdier og som gjennom aktiv handling bidrar til å gjøre verden til et bedre sted.

Gjennom Rotary får vi kontakt med mennesker som vi ellers aldri ville møtt og som er mer lik oss selv enn vi kunne ane. Gjennom Rotary får vi kontakt med mennesker som behøver vår hjelp og muligheten til å skape forandring i menneskers liv over hele kloden.

Rotarys verdenspresident for 2019-2020, Mark Maloney, er tydelig på at den store medlemsmassen med felles ideologi om å utgjøre en forskjell for mennesker verden over, er viktig for å kunne si at «Rotary Connects the World». Oversettelsen er vanskelig, men vi vil kanskje oversette ordet «connect» med; forener, etablerer kontakt eller binde sammen.

Gjennom prosjekter nasjonalt og internasjonalt investerer medlemmer i Rotary frivillig arbeid og ressurser for å bedre livene til enkeltmennesker. Nå må vi utvikle organisasjonen videre slik at Rotary også kan være nettverk for yngre yrkesutøvere. De må ønske å ta del i vår organisasjon, og vi må ønske dem velkommen og gi dem muligheten til å ta del i denne flotte organisasjonen vår.

Her finner du brosjyre som omhandler årets tema for Rotary i 2019-2020: Rotary Connects the world


 
Guvernørens månedsbrev - juli

3. juli 2020

Guvernørens månedsbrev - juli

Vår nye distriktsguvernør, Roald Fiksdal, har nå sendt ut sitt første nyhetsbrev til de 50 klubbene i vårt distrikt. Du kan lese det her.

Guvernørskifte i distriktet

27. juni 2020

Guvernørskifte i distriktet

Den 26. juni ble det gjennomført guvernørskiftet i Distrikt 2305. Den høytidelige begivenheten fant sted på Vestnes Fjordhotell med over 20 gjester til stede.

Presidentskifte på grensen

25. juni 2020

Presidentskifte på grensen

Det nærmer seg nytt rotaryår og alle klubbene i distriktet har nå gjennomført presidentskifte. I år ble dette litt spesielt i Eda/Eidskog Rotaryklubb, som har medlemmer både i Sverige og Norge.

Guvernørens månedsbrev - juni

15. juni 2020

Guvernørens månedsbrev - juni

Guvernørens månedsbrev for juni er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Redusert kontingent for studenter!

7. juni 2020

Redusert kontingent for studenter!

I møtet den 27. mars vedtok styret i distriktet en prøveordning som vil gi studenter redusert kontingent fra og med kommende rotaryår som starter 1. juli.

Bli med på årets digitale Convention!

6. juni 2020

Bli med på årets digitale Convention!

Nå kan du melde deg på 2020 Rotary Virtual Convention! Nyt dette flotte arrangementet hjemmefra i perioden 20.-26. juni. Det vil ikke koste deg noe, men det vil gi deg mye!

Hyppige og effektive møter

5. juni 2020

Hyppige og effektive møter

Det 8. styremøtet i distriktet dette rotaryåret ble gjennomført fredag 5. juni. Takket være digitale plattformer har vårens styremøter vært hyppige, og svært effektive.

Distriktsguvernøren møtte presidentene

28. mai 2020

Distriktsguvernøren møtte presidentene

Den 27. mai var årets klubbpresidenter inviterte til et digitalt møte med distriktsguvernør Vigdis Osbak og distriktsledelsen. Her var det fullt oppmøte, med over 60 deltakere!

Guvernørens månedsbrev - mai

4. mai 2020

Guvernørens månedsbrev - mai

Guvernørens månedsbrev for mai er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Digitalt styremøte

24. april 2020

Digitalt styremøte

Joda, det fungerer også godt med digitale styremøter. Kunsten er å være disiplinert og snakke en etter en. Det gikk kjempefint!

Sosiale medier

Relevante lenker

Håndboka 2020-2021

Håndboka 2019-2020

Kommunikasjonsplan Rotary
i Norge 2018-2021

Rotary i Norge

Rotary International

My Rotary

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer