Diplom tildelt Distrikt 2305Under TRF-seminaret den 30. november ble distrikt 2305 tildelt diplom for oppnådd målsetting for innbetaling til End Polio Now for Rotaryåret 2018-19.

Det årlige TRF-seminaret ble avholdt på Thon Airport Hotell på Gardermoen i slutten av november. Her var alle distriktene sine TRF-ansvarlige samlet, samt innkommende guvernører og komitemedlemmer i de ulike distriktene.

 Det er personer fra sonen og fra Rotary sitt Zürish-kontor som står ansvarlig for programmet og målsettingen er å oppdatere kunnskap og gi ny informasjon om TRF arbeidet i Rotary. Fokus på programmet dette året var hvorfor det er nødvendig med midler inn for å drifte Rotary sitt arbeid innenfor de seks fokusområdene og End Polio Now spesielt.

De distriktsansvarlige ble oppfordret til å spre dette budskapet ut til klubbene i distriktene og oppfordre til å gi midler inn til dette viktige arbeidet. De soneansvarlige innen TRF understreket sterkt at vi må klare å se sammenhengen mellom Rotary sitt fundament med å gjøre «good in the world» og det å ha midler tilgjengelig i de ulike fondene for å gjennomføre tiltak.

Hovedgjest på årets seminar var tidligere verdenspresident NN. Han holdt et flott innlegg om Rotary og fokuserte på at Rotary må være kostnadsbevisst og hele tiden ha fokus på at vi ikke bygger opp et byråkrati, men driver effektivt og drar nytte av det fantastiske dugnadsarbeidet vi har innen organisasjonen vår.

Tidligere verdenspresident Carl-Wilhelm Stenhammar stod også for utdeling av diplom til distriktene som hadde nådd målsettingen for innbetaling til End Polio Now i rotaryåret 2018-2019 og på bildet er det TRF ansvarlig i vårt distrikt, Gunnar Kvalsund som mottar dette diplomet fra Stenhammar.

 
Oppfordring fra RI Presidentene

15. mars 2020

Oppfordring fra RI Presidentene

RI President Mark D. Maloney og RI President-elect Holger Knaack oppfordrer Rotaryklubbene til å avlyse arrangementer og fysiske møter i den nærmeste framtid for å redusere unødvendige interaksjoner som kan bidra til smittespredning.

PETS og styreseminarene avlyst

11. mars 2020

PETS og styreseminarene avlyst

På grunn av den økende spredningen av koronasmitte er PETS som skulle arrangeres på Dombås kommende helg, samt de to styreseminarene som var planlagt arrangert i Ålesund og på Gjøvik i mars og april, avlyst.

Guvernørens månedsbrev - mars

3. mars 2020

Guvernørens månedsbrev - mars

Guvernørens månedsbrev for mars er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Flott feiring av en sprek 50-åring

29. februar 2020

Flott feiring av en sprek 50-åring

Den 29. februar var klubbmedlemmer og gjester invitert til fest for å markere Giske Rotary sitt 50-års jubileum. En riktig trivelig kveld ble det med gode historier, festtaler og gaver til bursdagsbarnet.

Nå er vi i gang - igjen!

9. februar 2020

Nå er vi i gang - igjen!

Det var stort engasjement og fin stemning da Distriktsledelsen, AGer og komiteledere satte hverandre stevne på Dombås 8.-9. februar. Forberedelser til kommende Rotaryår er i gang!

En unik mulighet med Rotarys ungdomsuveksling

7. februar 2020

En unik mulighet med Rotarys ungdomsuveksling

Sommeren 2018, med hjemkomst året etter, reiste Henrik Mittet Fossnes til Australia som utvekslingsstudent. Den unike muligheten fikk han gjennom Rotarys ungdomsutveksling, skriver LØTENavisa i en flott reportasje i februarutgaven.

Guvernørens månedsbrev - februar

2. februar 2020

Guvernørens månedsbrev - februar

Guvernørens månedsbrev for februar er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Sammen skal vi utrydde polio

22. januar 2020

Sammen skal vi utrydde polio

Bill & Melinda Gates Foundation blir med Rotary videre i satsingen for å utrydde polio. Dette ble kunngjort under Rotarys Assembly i San Diego den 22. januar.

Rotary Opens Opportunities

20. januar 2020

Rotary Opens Opportunities

Under Rotarys Assembly i San Diego den 20. januar, avslørte innkommende RI-president Holger Knaack temaet for Rotaryåret 2020-2021.

Hustadvika Rotaryklubb en realitet

16. januar 2020

Hustadvika Rotaryklubb en realitet

I forbindelse med at kommunene Fræna og Eide ble sammenslått til en kommune, Hustadvika, fra og med 1. januar 2020, har også Fræna Rotaryklubb skiftet navn. Det nye navnet er Hustadvika Rotaryklubb.

Sosiale medier

Relevante lenker

Håndboka 2020-2021

Håndboka 2019-2020

Kommunikasjonsplan Rotary
i Norge 2018-2021

Rotary i Norge

Rotary International

My Rotary

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer