Diplom og hederlig omtale

Rotary er engasjert i svært mange prosjekter både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Under årets distriktskonferanse ble klubber engasjert i ett lokalt og ett internasjonalt prosjekt tildelt diplom og hederlig omtale.

Vennskapets hus er alltid en del av D2305 sin distriktskonferanse. Under årets konferanse var ti ulike prosjekter presenterte med egne utstillinger. Etter en vurdering av samtlige prosjekter ble Raufoss Rotaryklubb og samarbeidspartnere tildelt diplom og hederlig omtale for sitt engasjement i Dala Rieko Water & Sanitation Project i Mabinju, Kenya. Løten Rotaryklubb som tildelt diplom for sitt engasjement i sitt lokale prosjekt - en lekeplass de har engasjert seg i å få på plass på Løten.

Vi gratulerer klubbene med vellykkede prosjekter!

Raufoss Rotaryklubb og samarbeidspartnere hedres for sin innsats i Kenya.


Løten Rotaryklubb hedres for sitt lokale prosjekt.
 
Velkomen til Distriktskonferansen 2018!

6. mai 2018

Velkomen til Distriktskonferansen 2018!

Distriktsguvernør for 2018-2019, Arvid Blindheim, og Vestnes Rotaryklubb ønskjer no velkomen til Distriktskonferansen som blir holdt på Scandic Rica Seilet i Molde den 21. – 23. september. Vi håper å se deg der!

Norsk-engelsk samarbeid i Sierra Leone

1. mai 2018

Norsk-engelsk samarbeid i Sierra Leone

Vennskapet mellom Volda Rotaryklubb og Ramsey Rotary Club i England har eksistert i flere tiår. Kontakten mellom klubbene har blitt fornyet og forsterket i de senere årene gjennom samarbeid for å bygge opp og støtte The David School i Sierra Leone.

Mother and Child Austrian Hospital

25. april 2018

Mother and Child Austrian Hospital

Etter et besøk på Mother and Child Austrian Hospital i Gyumri, Armenia, ble det ble satt i gang et Global Grant prosjekt med Hareid Rotaryklubb som norsk partner. Utstyret til sykehuset er nå offisielt overlevert.

Guvernørens månedsbrev - april

23. april 2018

Guvernørens månedsbrev - april

Distriktsguvernør Wictor Sandvold har nå sendt ut nyhetsbrevet for april til klubbene i distriktet. Du kan lese det her.

Inspirerende Styreseminar

22. april 2018

Inspirerende Styreseminar

Den 21. april ble det arrangert Styreseminar på Gjøvik. Nærmere 80 engasjerte deltakere fra klubbene i øst deltok på denne samlingen og påtroppende Distriktsguvernør (DG) for 2018-19, Arvid Blindheim, er svært fornøyd både med oppmøtet og engasjementet.

Opplæringen har startet!

15. april 2018

Opplæringen har startet!

Denne helgen, den 14. - 15. april, startet opplæringen for de norske representantene som skal inn i rollene som Distriktsguvernører i 2019-2020.

Ambassadørsamling for årets utreisende studenter

14. april 2018

Ambassadørsamling for årets utreisende studenter

Årets kull med utreisende studenter fra Norge var i helgen sammen på ambassadørsamling i Moelven. En flott gjeng - og en fin samling!

Paul Harris Fellow til John Stennes

8. april 2018

Paul Harris Fellow til John Stennes

Under Styreseminaret i Ålesund den 7. juni ble leder for TRF-komiteen, John Stennes, tildelt Rotarys høyeste utmerkelse, Paul Harris Fellow med rubin. Vi gratulerer!

Vellykket Styreseminar i Ålesund

8. april 2018

Vellykket Styreseminar i Ålesund

Den 7. april ble det arrangert Styreseminar i Ålesund. Godt og vel 60 engasjerte deltakere deltok på denne samlingen!

Momskompensasjon

2. april 2018

Momskompensasjon

NORFO har sendt mail til alle klubbene i Norge med informasjonsskriv og søknadsskjema om moms-kompensasjon. Søknadsfrist er 15. juni 2018.

Sosiale medier

Relevante lenker

Håndboka 2018-19

Håndboka 2017-18

Kommunikasjonsplan 2018-2021

Rotary i Norge

Rotary International

My Rotary

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer