Ian Riseley - RI-president 2017-2018Vi ønsker Rotary Internationals nye President, Ian Riseley, og selvsagt også alle nye Presidenter og klubbene i Distrikt 2305, lykke til med de oppgavene som skal utføres i rotaryåret 2017/2018.

Ian Riseley er Rotarys verdenspresident dette året. Vi ønsker derfor å gi en litt nærmere presentasjon av hva han er og står for.

Ian Riseley er statsautorisert revisor og leder av Ian Riseley and Co., et firma han etablerte i 1976. Før han etablerte sitt eget firma, arbeidet han som konsulent innen revisjon og ledelse innen større firma.

Han har vært rotarianer fra 1978. Ian er chartermedlem av The Rotary Club of Sandringham. Han har hatt ulike roller både på zone-nivå, innenfor RI som kasserer, direktør og medlem og leder av mange forskjellige RI og TRF.komiteer. Var viceformann i Seoul Convention Committee i 2016.

Ian har vært medlem av styrer for både private og offentlige skoler, Community Advisory Group for byen Sandringham og leder for Beaumaris Sea Community Scouts Group.

Ian's mange æresmedlemskap inkluderer the AusAID Peacebuilder Award fra den australske regjering som en anerkjennelse for sitt arbeide i Øst-Timor, the Medal of the Order of Australia for tjenester han har gjort for det australske samfunn og the Regional Service Award for en poliofri verden fra The Rotary Foundation. Ian er gift med Juliet, som er past distrikt guvernør. De er Major Donors og medlemmer av TRF.

Her kan du lese enda mer og bli bedre kjent med RI-presidenten for 2017-2018.


 
Stor stas med RYLA 2017!

11. november 2017

Stor stas med RYLA 2017!

«Dette var utrolig bra – og nyttig!» Dommen var enstemmig fra de 25. deltakerne på RYLA 2017, som ble arrangert i Ulsteinvik 9.-11. november.

Stor gave til PolioPluss

24. oktober 2017

Stor gave til PolioPluss

Norfo gir 300.000 kroner til PolioPluss. Pengene skal overføres i navnene til klubbene i Norge.

Rotary har (nesten) utryddet polio

24. oktober 2017

Rotary har (nesten) utryddet polio

Ingen trodde det var mulig da Rotary i 1980 satte seg som mål å utrydde polio gjennom verdens største vaksinasjonsprogram. Polio er en virussykdom som kan føre til lammelser og død. Verdens poliodag er 24. oktober.

Guvernørens månedsbrev september-oktober

16. oktober 2017

Guvernørens månedsbrev september-oktober

Distriktsguvernør Wictor Sandvold sitt månedsbrev for september og oktober 2017 ble i dag sendt ut til klubbene. Les hele månedsbrevet her.

Gode og inspirerende klubbmøter

15. oktober 2017

Gode og inspirerende klubbmøter

Den 28. august startet DG Wictor på sin rundreise til klubbene i distriktet. Så langt har han møtt styret, komiteledere og medlemmer i hele 20 klubber. Dette har både han og klubbene hatt stor glede av.

Diplom og hederlig omtale

24. september 2017

Diplom og hederlig omtale

Rotary er engasjert i svært mange prosjekter både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Under årets distriktskonferanse ble klubber engasjert i ett lokalt og ett internasjonalt prosjekt tildelt diplom og hederlig omtale.

Paul Harris Fellow

24. september 2017

Paul Harris Fellow

Under årets distriktskonferanse ble Paul Harris Fellow tildelt IPDG Gunnar Kvalsund og distriktssekretær Ragnar Enger. Denne hedersbevisningen er den høyeste utmerkelsen en kan få i Rotary – og henger høyt.

Mot en bedre verden - ?

24. september 2017

Mot en bedre verden - ?

Denne helgen var 175 Rotaryanere og foredragsholdere samlet til Distriktskonferanse på Øyer. Etter mange gode foredrag var dommen enstemmig: Dette var en flott konferanse!

RYLA 2017

28. august 2017

RYLA 2017

Er du mellom 20 og 30 år og interessert i ledelse? Da kan det være at RYLA er noe for deg! Årets seminar i vest går av stabelen 9.-11. november på Quality Hotel Ulsteinvik. Påmelding skjer via din lokale Rotaryklubb.

People of Action

12. august 2017

People of Action

Første del av Rotarys "People of Action"-kampanje er nå lansert. Her finner du materiell som klubben gjerne kan benytte for å profilere Rotary.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Relevante lenker

Håndboka 2017-18

Rotary i Norge

Rotary International

My Rotary

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer