Guvernørens månedsbrev juli-august


Kjære Rotaryvenner - velkommen til et nytt og spennende Rotaryår!

Håper dere har hatt en fin sommer og kommet godt i gang med et nytt rotaryår og de nye målsettinger som vår RI-president Ian Riseley og vårt distrikt har satt for 2017-2018. Oppdraget vårt er beskrevet under pkt. 4 i  Håndboken, som ligger på vår hjemmeside. Der finner dere også en presentasjon av RI-presidenten.

Et hvert nytt rotaryår starter med mange nye personer i flere verv selv om vår strategi nå går på at flere skal inneha de enkelte verv i 3 år. Kontinuitet er et kjennetegn i Rotary.

Jeg har allerede nå i det første månedsbrevet en sterk oppfordring til alle klubbene om å sette medlemsutvikling og rekruttering av nye medlemmer i fokus. Men medlemsutvikling er mer enn tall. Det er å skape godt klubbmiljø med interessante møter, gjøre en innsats for samfunnet og bygge vennskap for å nevne noe.

En stor takk til Ringebu Rotaryklubb som arrangerte guvernørskiftet 1.juli på Venabu Fjellhotell sammen med sitt presidentskifte og 34 rotaryanere. Det ble en svært hyggelig aften hvor den nye guvernør Wictor takket past guvernør Gunnar Kvalsund for den innsatsen han og hans organisasjon hadde lagt ned for distriktet for det gode arbeide som er gjort i året som gikk.

Distriktskonferansen 
Invitasjonen til årets distriktskonferanse 23.-24.september på Meetingpoint Hafjell Øyer er sendt ut til alle presidenter og medlemmer med påmeldingsfrist 15. august. Ringebu Rotaryklubb står som arrangør og har lagt et godt stykke arbeid i å gjøre konferansen hyggelig og innholdsrik for deltakerne. Jeg håper mange sammen med sine ledsagere finner programmet interessant og melder seg på rotaryårets «høydepunkt»

Under konferansen finner også Distriktets årsmøte sted. Der har alle klubber stemmerett, og det er viktig at alle klubbene er representert. Hvis ikke presidenten kan møte, kan han/hun gi fullmakt til andre fra klubben til å stemme.

Guvernør for 2020-2021 
Arbeidet med å nominere distriktsguvernør for 2020-2021 bør klubbene starte nå. Innen 15. oktober må forslagene være sendt til PDG Gunnar Kvalsund. Tenk på en person som kan være aktuell og send inn forslag. 
RYLA - lederutvikling for unge

30. januar 2018

RYLA - lederutvikling for unge

Den 9.-11. mars arrangeres RYLA (Rotary Youth Leadership Award) på Honne hotel, Biri. Her har unge mellom 18 og 30 år som har lederambisjoner, en unik mulighet for påfyll. Påmeldingsfrist er 23. februar.

Givende - og utrolig kjekt!

29. januar 2018

Givende - og utrolig kjekt!

Den 27.-28. januar var distriktsledelsen, komiteledere og AGer samlet på Dombås. Fokus var på kommende rotaryår og hva som bør prioriteres for at vi skal kunne bistå klubbene best mulig for at de skal nå sine mål.

Guvernørens månedsbrev - januar

17. januar 2018

Guvernørens månedsbrev - januar

Guvernørens månedsbrev for januar 1018 er nå sendt ut til klubbene i D2305.

ROTARY INTERNATIONAL ASSEMBLY I SAN DIEGO

15. januar 2018

ROTARY INTERNATIONAL ASSEMBLY I SAN DIEGO

Vår kommende distriktsguvernør for 2018-2019, Arvid Blindheim, er denne uken på Rotary International Assembly i San Diego. De seks norske DGEene er alle på plass, sammen med DGEer fra hele verden.

Guvernørens månedsbrev - desember

14. desember 2017

Guvernørens månedsbrev - desember

Distriktsguvernør Wictor Sandvold sitt månedsbrev for desember 2017 er nå sendt ut til klubbene. Les hele månedsbrevet her.

Ledig verv som webredaktør i Norfo

13. desember 2017

Ledig verv som webredaktør i Norfo

Vervet som webredaktør i Norsk Rotaryforum (Norfo) er ledig med snarlig tiltredelse.

Sommerleirer for ungdommer – en god julegaveide?

5. desember 2017

Sommerleirer for ungdommer – en god julegaveide?

Nå er det på tide å begynne å finne norsk ungdom som ønsker å reise på Rotarys internasjonale sommerleirer i utlandet til sommeren!

Guvernørens månedsbrev - november

30. november 2017

Guvernørens månedsbrev - november

Distriktsguvernør Wictor Sandvold sitt månedsbrev for november 2017 kan du lese her.

Stor stas med RYLA 2017!

11. november 2017

Stor stas med RYLA 2017!

«Dette var utrolig bra – og nyttig!» Dommen var enstemmig fra de 25. deltakerne på RYLA 2017, som ble arrangert i Ulsteinvik 9.-11. november.

Stor gave til PolioPluss

24. oktober 2017

Stor gave til PolioPluss

Norfo gir 300.000 kroner til PolioPluss. Pengene skal overføres i navnene til klubbene i Norge.

Sosiale medier

Relevante lenker

Håndboka 2017-18

Rotary i Norge

Rotary International

My Rotary

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer