Guvernørens månedsbrev juli-august


Kjære Rotaryvenner - velkommen til et nytt og spennende Rotaryår!

Håper dere har hatt en fin sommer og kommet godt i gang med et nytt rotaryår og de nye målsettinger som vår RI-president Ian Riseley og vårt distrikt har satt for 2017-2018. Oppdraget vårt er beskrevet under pkt. 4 i  Håndboken, som ligger på vår hjemmeside. Der finner dere også en presentasjon av RI-presidenten.

Et hvert nytt rotaryår starter med mange nye personer i flere verv selv om vår strategi nå går på at flere skal inneha de enkelte verv i 3 år. Kontinuitet er et kjennetegn i Rotary.

Jeg har allerede nå i det første månedsbrevet en sterk oppfordring til alle klubbene om å sette medlemsutvikling og rekruttering av nye medlemmer i fokus. Men medlemsutvikling er mer enn tall. Det er å skape godt klubbmiljø med interessante møter, gjøre en innsats for samfunnet og bygge vennskap for å nevne noe.

En stor takk til Ringebu Rotaryklubb som arrangerte guvernørskiftet 1.juli på Venabu Fjellhotell sammen med sitt presidentskifte og 34 rotaryanere. Det ble en svært hyggelig aften hvor den nye guvernør Wictor takket past guvernør Gunnar Kvalsund for den innsatsen han og hans organisasjon hadde lagt ned for distriktet for det gode arbeide som er gjort i året som gikk.

Distriktskonferansen 
Invitasjonen til årets distriktskonferanse 23.-24.september på Meetingpoint Hafjell Øyer er sendt ut til alle presidenter og medlemmer med påmeldingsfrist 15. august. Ringebu Rotaryklubb står som arrangør og har lagt et godt stykke arbeid i å gjøre konferansen hyggelig og innholdsrik for deltakerne. Jeg håper mange sammen med sine ledsagere finner programmet interessant og melder seg på rotaryårets «høydepunkt»

Under konferansen finner også Distriktets årsmøte sted. Der har alle klubber stemmerett, og det er viktig at alle klubbene er representert. Hvis ikke presidenten kan møte, kan han/hun gi fullmakt til andre fra klubben til å stemme.

Guvernør for 2020-2021 
Arbeidet med å nominere distriktsguvernør for 2020-2021 bør klubbene starte nå. Innen 15. oktober må forslagene være sendt til PDG Gunnar Kvalsund. Tenk på en person som kan være aktuell og send inn forslag. 
Stor stas med RYLA 2017!

11. november 2017

Stor stas med RYLA 2017!

«Dette var utrolig bra – og nyttig!» Dommen var enstemmig fra de 25. deltakerne på RYLA 2017, som ble arrangert i Ulsteinvik 9.-11. november.

Stor gave til PolioPluss

24. oktober 2017

Stor gave til PolioPluss

Norfo gir 300.000 kroner til PolioPluss. Pengene skal overføres i navnene til klubbene i Norge.

Rotary har (nesten) utryddet polio

24. oktober 2017

Rotary har (nesten) utryddet polio

Ingen trodde det var mulig da Rotary i 1980 satte seg som mål å utrydde polio gjennom verdens største vaksinasjonsprogram. Polio er en virussykdom som kan føre til lammelser og død. Verdens poliodag er 24. oktober.

Guvernørens månedsbrev september-oktober

16. oktober 2017

Guvernørens månedsbrev september-oktober

Distriktsguvernør Wictor Sandvold sitt månedsbrev for september og oktober 2017 ble i dag sendt ut til klubbene. Les hele månedsbrevet her.

Gode og inspirerende klubbmøter

15. oktober 2017

Gode og inspirerende klubbmøter

Den 28. august startet DG Wictor på sin rundreise til klubbene i distriktet. Så langt har han møtt styret, komiteledere og medlemmer i hele 20 klubber. Dette har både han og klubbene hatt stor glede av.

Diplom og hederlig omtale

24. september 2017

Diplom og hederlig omtale

Rotary er engasjert i svært mange prosjekter både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Under årets distriktskonferanse ble klubber engasjert i ett lokalt og ett internasjonalt prosjekt tildelt diplom og hederlig omtale.

Paul Harris Fellow

24. september 2017

Paul Harris Fellow

Under årets distriktskonferanse ble Paul Harris Fellow tildelt IPDG Gunnar Kvalsund og distriktssekretær Ragnar Enger. Denne hedersbevisningen er den høyeste utmerkelsen en kan få i Rotary – og henger høyt.

Mot en bedre verden - ?

24. september 2017

Mot en bedre verden - ?

Denne helgen var 175 Rotaryanere og foredragsholdere samlet til Distriktskonferanse på Øyer. Etter mange gode foredrag var dommen enstemmig: Dette var en flott konferanse!

RYLA 2017

28. august 2017

RYLA 2017

Er du mellom 20 og 30 år og interessert i ledelse? Da kan det være at RYLA er noe for deg! Årets seminar i vest går av stabelen 9.-11. november på Quality Hotel Ulsteinvik. Påmelding skjer via din lokale Rotaryklubb.

People of Action

12. august 2017

People of Action

Første del av Rotarys "People of Action"-kampanje er nå lansert. Her finner du materiell som klubben gjerne kan benytte for å profilere Rotary.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Relevante lenker

Håndboka 2017-18

Rotary i Norge

Rotary International

My Rotary

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer