Guvernørens månedsbrev juli-august

Kjære Rotaryvenner - velkommen til et nytt og spennende Rotaryår!

Håper dere har hatt en fin sommer og kommet godt i gang med et nytt rotaryår og de nye målsettinger som vår RI-president Ian Riseley og vårt distrikt har satt for 2017-2018. Oppdraget vårt er beskrevet under pkt. 4 i  Håndboken, som ligger på vår hjemmeside. Der finner dere også en presentasjon av RI-presidenten.

Et hvert nytt rotaryår starter med mange nye personer i flere verv selv om vår strategi nå går på at flere skal inneha de enkelte verv i 3 år. Kontinuitet er et kjennetegn i Rotary.

Jeg har allerede nå i det første månedsbrevet en sterk oppfordring til alle klubbene om å sette medlemsutvikling og rekruttering av nye medlemmer i fokus. Men medlemsutvikling er mer enn tall. Det er å skape godt klubbmiljø med interessante møter, gjøre en innsats for samfunnet og bygge vennskap for å nevne noe.

En stor takk til Ringebu Rotaryklubb som arrangerte guvernørskiftet 1.juli på Venabu Fjellhotell sammen med sitt presidentskifte og 34 rotaryanere. Det ble en svært hyggelig aften hvor den nye guvernør Wictor takket past guvernør Gunnar Kvalsund for den innsatsen han og hans organisasjon hadde lagt ned for distriktet for det gode arbeide som er gjort i året som gikk.

Distriktskonferansen 
Invitasjonen til årets distriktskonferanse 23.-24.september på Meetingpoint Hafjell Øyer er sendt ut til alle presidenter og medlemmer med påmeldingsfrist 15. august. Ringebu Rotaryklubb står som arrangør og har lagt et godt stykke arbeid i å gjøre konferansen hyggelig og innholdsrik for deltakerne. Jeg håper mange sammen med sine ledsagere finner programmet interessant og melder seg på rotaryårets «høydepunkt»

Under konferansen finner også Distriktets årsmøte sted. Der har alle klubber stemmerett, og det er viktig at alle klubbene er representert. Hvis ikke presidenten kan møte, kan han/hun gi fullmakt til andre fra klubben til å stemme.

Guvernør for 2020-2021 
Arbeidet med å nominere distriktsguvernør for 2020-2021 bør klubbene starte nå. Innen 15. oktober må forslagene være sendt til PDG Gunnar Kvalsund. Tenk på en person som kan være aktuell og send inn forslag. 
Diplom og hederlig omtale

24. september 2017

Diplom og hederlig omtale

Rotary er engasjert i svært mange prosjekter både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Under årets distriktskonferanse ble klubber engasjert i ett lokalt og ett internasjonalt prosjekt tildelt diplom og hederlig omtale.

Paul Harris Fellow

24. september 2017

Paul Harris Fellow

Under årets distriktskonferanse ble Paul Harris Fellow tildelt IPDG Gunnar Kvalsund og distriktssekretær Ragnar Enger. Denne hedersbevisningen er den høyeste utmerkelsen en kan få i Rotary – og henger høyt.

Mot en bedre verden - ?

24. september 2017

Mot en bedre verden - ?

Denne helgen var 175 Rotaryanere og foredragsholdere samlet til Distriktskonferanse på Øyer. Etter mange gode foredrag var dommen enstemmig: Dette var en flott konferanse!

RYLA 2017

28. august 2017

RYLA 2017

Er du mellom 20 og 30 år og interessert i ledelse? Da kan det være at RYLA er noe for deg! Årets seminar i vest går av stabelen 9.-11. november på Quality Hotel Ulsteinvik. Påmelding skjer via din lokale Rotaryklubb.

People of Action

12. august 2017

People of Action

Første del av Rotarys "People of Action"-kampanje er nå lansert. Her finner du materiell som klubben gjerne kan benytte for å profilere Rotary.

Guvernørens månedsbrev juli-august

4. august 2017

Guvernørens månedsbrev juli-august

Kjære Rotaryvenner - velkommen til et nytt og spennende Rotaryår!

Distriktskonferansen 2017

31. juli 2017

Distriktskonferansen 2017

Det nærmer seg årets flotteste Rotary-arrangement, Distriktskonferansen. For det første er dette Rotarydistriktets årsmøte, der bl. a. årsberetning og regnskap behandles. I tillegg er det en arena for faglig påfyll, inspirasjon, vennskap og sosial omgang.

Forbedret rotary Club Central lansert

27. juli 2017

Forbedret rotary Club Central lansert

En ny, forbedret versjon av Rotary Club Central er nå lansert. Du finner den på samme sted som den tidligere versjonen.

ROTARY: GJØR EN FORSKJELL

5. juli 2017

ROTARY: GJØR EN FORSKJELL

RI-president for 2017-2018, Ian Riseley, valgte «Rotary: making a difference», som årets tema. Her forteller han selv hvorfor han valgte dette temaet og hva det betyr.

Ian Riseley - RI-president 2017-2018

2. juli 2017

Ian Riseley - RI-president 2017-2018

Vi ønsker Rotary Internationals nye President, Ian Riseley, og selvsagt også alle nye Presidenter og klubbene i Distrikt 2305 lykke til med de oppgavene som skal utføres i rotaryåret 2017/2018.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Relevante lenker

Håndboka 2017-18

Rotary i Norge

Rotary International

My Rotary

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer