Distriktskonferansen 2017


Det nærmer seg årets flotteste Rotary-arrangement, Distriktskonferansen. For det første er dette Rotarydistriktets årsmøte, der bl. a. årsberetning og regnskap behandles. I tillegg er det en arena for faglig påfyll, inspirasjon, vennskap og sosial omgang.

DG Wictor Sandvold og Ringebu Rotaryklubb ønsker velkommen til Distriktskonferansen 2017 den (22) 23-24. september på Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort, Øyer. Hovedtema på årets distriktskonferanse er

Mot en bedre verden - ?

Med dette ønsker vi å gi medlemmer i Distrikt 2305 en mulighet til å samles og drøfte arbeidet i Rotary i en global sammenheng i vår samtid, basert på lokale krefter og ressurser. Vi ønsker også at distriktskonferansen skal være en god møteplass for å utvikle kameratskap og godt arbeid i klubbene, der vi kan dele gode ideer og la oss inspireres av hverandre.

Hovedforedragsholder blir Alfredo Zamudio, daglig leder av Nansen Fredssenter, dialogsenteret, som ble opprettet ved Nansenskolen i 1995.

Vi ønsker deg velkommen til Gudbrandsdalen denne helga, ta med ledsager – og sett av helga alt nå. Program sammen med påmeldingsskjema følger vedlagt. Husk: påmeldingsfrist 15.august!

Program
Priser 
Påmelding
 
Velkomen til Distriktskonferansen 2018!

6. mai 2018

Velkomen til Distriktskonferansen 2018!

Distriktsguvernør for 2018-2019, Arvid Blindheim, og Vestnes Rotaryklubb ønskjer no velkomen til Distriktskonferansen som blir holdt på Scandic Rica Seilet i Molde den 21. – 23. september. Vi håper å se deg der!

Norsk-engelsk samarbeid i Sierra Leone

1. mai 2018

Norsk-engelsk samarbeid i Sierra Leone

Vennskapet mellom Volda Rotaryklubb og Ramsey Rotary Club i England har eksistert i flere tiår. Kontakten mellom klubbene har blitt fornyet og forsterket i de senere årene gjennom samarbeid for å bygge opp og støtte The David School i Sierra Leone.

Mother and Child Austrian Hospital

25. april 2018

Mother and Child Austrian Hospital

Etter et besøk på Mother and Child Austrian Hospital i Gyumri, Armenia, ble det ble satt i gang et Global Grant prosjekt med Hareid Rotaryklubb som norsk partner. Utstyret til sykehuset er nå offisielt overlevert.

Guvernørens månedsbrev - april

23. april 2018

Guvernørens månedsbrev - april

Distriktsguvernør Wictor Sandvold har nå sendt ut nyhetsbrevet for april til klubbene i distriktet. Du kan lese det her.

Inspirerende Styreseminar

22. april 2018

Inspirerende Styreseminar

Den 21. april ble det arrangert Styreseminar på Gjøvik. Nærmere 80 engasjerte deltakere fra klubbene i øst deltok på denne samlingen og påtroppende Distriktsguvernør (DG) for 2018-19, Arvid Blindheim, er svært fornøyd både med oppmøtet og engasjementet.

Opplæringen har startet!

15. april 2018

Opplæringen har startet!

Denne helgen, den 14. - 15. april, startet opplæringen for de norske representantene som skal inn i rollene som Distriktsguvernører i 2019-2020.

Ambassadørsamling for årets utreisende studenter

14. april 2018

Ambassadørsamling for årets utreisende studenter

Årets kull med utreisende studenter fra Norge var i helgen sammen på ambassadørsamling i Moelven. En flott gjeng - og en fin samling!

Paul Harris Fellow til John Stennes

8. april 2018

Paul Harris Fellow til John Stennes

Under Styreseminaret i Ålesund den 7. juni ble leder for TRF-komiteen, John Stennes, tildelt Rotarys høyeste utmerkelse, Paul Harris Fellow med rubin. Vi gratulerer!

Vellykket Styreseminar i Ålesund

8. april 2018

Vellykket Styreseminar i Ålesund

Den 7. april ble det arrangert Styreseminar i Ålesund. Godt og vel 60 engasjerte deltakere deltok på denne samlingen!

Momskompensasjon

2. april 2018

Momskompensasjon

NORFO har sendt mail til alle klubbene i Norge med informasjonsskriv og søknadsskjema om moms-kompensasjon. Søknadsfrist er 15. juni 2018.

Sosiale medier

Relevante lenker

Håndboka 2018-19

Håndboka 2017-18

Kommunikasjonsplan 2018-2021

Rotary i Norge

Rotary International

My Rotary

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer