Paul Harris tildelt Roald og Gunnar!

Rotarys høyeste utmerkelse, Paul Harris, ble tildelt to av våre flotte representanter for distriktet under Norsk Rotary Forum (NORFO) sitt Høstmøte 2-4. oktober. All honnør til Roald Fiksdal fra Vestnes Rotaryklubb og Gunnar Kvalsund fra Giske Rotaryklubb.

Roald fikk tildel Paul Harris for sitt arbeid som leder av Norfo sitt koordinerende arbeid for distriktene innen ungdomsutveksling. Han ble håndplukket for å gjennomføre dette arbeidet, i en tid da det var behov for å strukturere og få samordnet arbeidet blant distriktene i Norge.Leder av arbeidsutvalget i Norfo, Gaute Johannessen, uttalte ved overrekkelsen av Paul Harris at Roald hadde imponert med sin ryddighet og klare strukturering av arbeidet. Nå er ungdomsutvekslingarbeid godt organisert og klart for å få flere ungdommer til å bruke denne fantastiske muligheten til å få et utenlandsopphold, skolegang og bli kjent med nye familier og kulturer. 

Roald har gått av som leder for dette arbeidet og forbereder seg nå til å bli Distriktsguvernør i Distrikt 2305 i Rotaryåret 2020-2021.

Gunnar ble tildelt Paul Harris Fellow for sitt arbeide i NORFO sitt styre gjennom 4 år, derav siste året som styreleder. Leder av arbeidsutvalget i NORFO, Gaute Johannessen, understreket at det hadde vært en fornøyelse å være i styret sammen med Gunnar, og han var imponert over måten Gunnar hadde taklet et utfordrende siste år i Norfo. Dette var et år med de store endringene i NORFOs organisering, med overføring av kapital tilbake til distriktene, med overføring av Ungdoms- og tiltaksfondet til distriktene og ikke minst med arbeidet for å få TV aksjonen til Rotary i Norge.

Gunnar har nå avsluttet sitt arbeid i NORFOs styre, men fortsetter som leder av TRF-komiteen i Distrikt 2305.

Vi uttrykker en stor honnør til begge disse flotte Rotarymedlemmene som har lagt ned et stort arbeid over flere år i organisasjonen – både på lokalt nivå, i distriktet og på nasjonalt nivå. En stor takk til dere begge to!
 
Nå er vi i gang - igjen!

9. februar 2020

Nå er vi i gang - igjen!

Det var stort engasjement og fin stemning da Distriktsledelsen, AGer og komiteledere satte hverandre stevne på Dombås 8.-9. februar. Forberedelser til kommende Rotaryår er i gang!

En unik mulighet med Rotarys ungdomsuveksling

7. februar 2020

En unik mulighet med Rotarys ungdomsuveksling

Sommeren 2018, med hjemkomst året etter, reiste Henrik Mittet Fossnes til Australia som utvekslingsstudent. Den unike muligheten fikk han gjennom Rotarys ungdomsutveksling, skriver LØTENavisa i en flott reportasje i februarutgaven.

Guvernørens månedsbrev - februar

2. februar 2020

Guvernørens månedsbrev - februar

Guvernørens månedsbrev for februar er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Sammen skal vi utrydde polio

22. januar 2020

Sammen skal vi utrydde polio

Bill & Melinda Gates Foundation blir med Rotary videre i satsingen for å utrydde polio. Dette ble kunngjort under Rotarys Assembly i San Diego den 22. januar.

Rotary Opens Opportunities

20. januar 2020

Rotary Opens Opportunities

Under Rotarys Assembly i San Diego den 20. januar, avslørte innkommende RI-president Holger Knaack temaet for Rotaryåret 2020-2021.

Hustadvika Rotaryklubb en realitet

16. januar 2020

Hustadvika Rotaryklubb en realitet

I forbindelse med at kommunene Fræna og Eide ble sammenslått til en kommune, Hustadvika, fra og med 1. januar 2020, har også Fræna Rotaryklubb skiftet navn. Det nye navnet er Hustadvika Rotaryklubb.

Flotte sommerleirer for ungdom!

7. januar 2020

Flotte sommerleirer for ungdom!

Nå har norsk ungdom som ønsker å reise på Rotarys internasjonale sommerleire i utlandet til sommeren, muligheten til å melde sin interesse! Det vil komme tilbud om svært mange sommerleirer i mange forskjellige land i løpet av kort tid.

Guvernørens månedsbrev - januar

7. januar 2020

Guvernørens månedsbrev - januar

Guvernørens månedsbrev for januar er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Diplom tildelt Distrikt 2305

15. desember 2019

Diplom tildelt Distrikt 2305

Under TRF-seminaret den 30. november ble distrikt 2305 tildelt diplom for oppnådd målsetting for innbetaling til End Polio Now for Rotaryåret 2018-19.

Guvernørens månedsbrev - desember

5. desember 2019

Guvernørens månedsbrev - desember

Guvernørens månedsbrev for desember er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Sosiale medier

Relevante lenker

Håndboka 2019-2020

Håndboka 2018-2019

Kommunikasjonsplan Rotary
i Norge 2018-2021

Rotary i Norge

Rotary International

My Rotary

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer