Paul Harris tildelt Roald og Gunnar!

Rotarys høyeste utmerkelse, Paul Harris, ble tildelt to av våre flotte representanter for distriktet under Norsk Rotary Forum (NORFO) sitt Høstmøte 2-4. oktober. All honnør til Roald Fiksdal fra Vestnes Rotaryklubb og Gunnar Kvalsund fra Giske Rotaryklubb.

Roald fikk tildel Paul Harris for sitt arbeid som leder av Norfo sitt koordinerende arbeid for distriktene innen ungdomsutveksling. Han ble håndplukket for å gjennomføre dette arbeidet, i en tid da det var behov for å strukturere og få samordnet arbeidet blant distriktene i Norge.Leder av arbeidsutvalget i Norfo, Gaute Johannessen, uttalte ved overrekkelsen av Paul Harris at Roald hadde imponert med sin ryddighet og klare strukturering av arbeidet. Nå er ungdomsutvekslingarbeid godt organisert og klart for å få flere ungdommer til å bruke denne fantastiske muligheten til å få et utenlandsopphold, skolegang og bli kjent med nye familier og kulturer. 

Roald har gått av som leder for dette arbeidet og forbereder seg nå til å bli Distriktsguvernør i Distrikt 2305 i Rotaryåret 2020-2021.

Gunnar ble tildelt Paul Harris Fellow for sitt arbeide i NORFO sitt styre gjennom 4 år, derav siste året som styreleder. Leder av arbeidsutvalget i NORFO, Gaute Johannessen, understreket at det hadde vært en fornøyelse å være i styret sammen med Gunnar, og han var imponert over måten Gunnar hadde taklet et utfordrende siste år i Norfo. Dette var et år med de store endringene i NORFOs organisering, med overføring av kapital tilbake til distriktene, med overføring av Ungdoms- og tiltaksfondet til distriktene og ikke minst med arbeidet for å få TV aksjonen til Rotary i Norge.

Gunnar har nå avsluttet sitt arbeid i NORFOs styre, men fortsetter som leder av TRF-komiteen i Distrikt 2305.

Vi uttrykker en stor honnør til begge disse flotte Rotarymedlemmene som har lagt ned et stort arbeid over flere år i organisasjonen – både på lokalt nivå, i distriktet og på nasjonalt nivå. En stor takk til dere begge to!
 
Guvernørens månedsbrev - desember

5. desember 2019

Guvernørens månedsbrev - desember

Guvernørens månedsbrev for desember er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Ledige verv i Rotary distrikt 2305

15. november 2019

Ledige verv i Rotary distrikt 2305

I Rotary rullerer vi på oppgavene. I distriktsorganisasjonen har vi nå flere verv som skal fylles for de kommende tre årene i distriktsorganisasjonen. Er du interessert, bør du ta kontakt snarest!

Guvernørens månedsbrev - november

3. november 2019

Guvernørens månedsbrev - november

Guvernørens månedsbrev for november er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Stadig nærmere en poliofri verden!

24. oktober 2019

Stadig nærmere en poliofri verden!

Rotary og våre partnere i Global Polio Eradication Initiative (GPEI) feiret en stor milepæl på Verdens Poliodag den 24. oktober. Vi fikk da bekreftelsen på at villpoliovirus type 3 er utryddet. Vi nærmer oss en poliofri verden!

Paul Harris tildelt Roald og Gunnar!

18. oktober 2019

Paul Harris tildelt Roald og Gunnar!

Rotarys høyeste utmerkelse, Paul Harris, ble tildelt to av våre flotte representanter for distriktet under Norsk Rotary Forum (NORFO) sitt Høstmøte 2-4. oktober. All honnør til Roald Fiksdal fra Vestnes Rotaryklubb og Gunnar Kvalsund fra Giske Rotaryklubb

Guvernørens månedsbrev - oktober

17. oktober 2019

Guvernørens månedsbrev - oktober

Guvernørens månedsbrev for oktober er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Paul Harris tildelt Arvid Blindheim

24. september 2019

Paul Harris tildelt Arvid Blindheim

Under Distriktskonferansen 2019, ble fjorårets distriktsguvernør, Arvid Blindheim, tildelt Rotarys høyeste utmerkelse, Paul Harris. Vi gratulerer!

Utmerkelser til tre klubber

24. september 2019

Utmerkelser til tre klubber

Under årets Distriktskonferanse, ble det gitt honnør til Moelven, Sula og Giske Rotaryklubb for godt arbeid i Rotaryåret 2018-19.

Friskt innslag

24. september 2019

Friskt innslag

Hele 34 studenter fra flere verdensdeler var et friskt innslag under årets distriktskonferanse på Øyer.

Flotte innslag under Distriktskonferansen 2019

23. september 2019

Flotte innslag under Distriktskonferansen 2019

Helgen 21.-22. september var 155 Rotaryvenner samlet til årets Distriktskonferanse på Øyer. 46 av distriktets klubber var representerte på denne storslåtte samlingen i regi av Distriktsguvernør Vigdis Osbak og Alvarheim Rotaryklubb.

Sosiale medier

Relevante lenker

Håndboka 2019-2020

Håndboka 2018-2019

Kommunikasjonsplan Rotary
i Norge 2018-2021

Rotary i Norge

Rotary International

My Rotary

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer