Friskt innslagHele 34 studenter fra flere verdensdeler var et friskt innslag under årets distriktskonferanse på Øyer.

Rotaryklubbene i Norge tar årlig imot, og sender ut, utvekslingsstudenter fra og til svært mange land. Under Distriktskonferansen 2019 var alle som de som studerer i Norge nå, samt tre norske som studerte i utlandet i fjor, samlet på Øyer. Det var en dermed en stor tropp som var samlet og tilførte konferansen et ungdommelig og friskt innslag til stor glede for forsamlingen.


Studentene hadde lagt ned et stort arbeid for å lage god underholdning for oss og gjennom skuespill og fortellinger fikk vi høre hva de oppfatter som spesielt med oss nordmenn. Vi fikk også et innblikk i det spesielle med landene de kommer fra. Skuespill, dans og dialog – det var en fryd!Kjekt var det også å høre fra våre norske ungdommer som hadde vært utvekslingsstudenter i fjor. At de hadde hatt en stor opplevelse med ett års studier i utlandet i regi av Rotary, var det ingen tvil om. De hadde fått mange nye venner og verdifull erfaring. I tillegg hadde de også fått nye familier, sa de, de som de bodde hos mens de studerte. Alle rettet en stor takk til Rotary som hadde gjort dette mulig. Her er en mulighet som flere unge bør gripe! Ta kontakt med en Rotaryklubb og sjekk om dette kan være aktuelt for deg, var oppfordringen til andre norske ungdommer. 
Oppfordring fra RI Presidentene

15. mars 2020

Oppfordring fra RI Presidentene

RI President Mark D. Maloney og RI President-elect Holger Knaack oppfordrer Rotaryklubbene til å avlyse arrangementer og fysiske møter i den nærmeste framtid for å redusere unødvendige interaksjoner som kan bidra til smittespredning.

PETS og styreseminarene avlyst

11. mars 2020

PETS og styreseminarene avlyst

På grunn av den økende spredningen av koronasmitte er PETS som skulle arrangeres på Dombås kommende helg, samt de to styreseminarene som var planlagt arrangert i Ålesund og på Gjøvik i mars og april, avlyst.

Guvernørens månedsbrev - mars

3. mars 2020

Guvernørens månedsbrev - mars

Guvernørens månedsbrev for mars er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Flott feiring av en sprek 50-åring

29. februar 2020

Flott feiring av en sprek 50-åring

Den 29. februar var klubbmedlemmer og gjester invitert til fest for å markere Giske Rotary sitt 50-års jubileum. En riktig trivelig kveld ble det med gode historier, festtaler og gaver til bursdagsbarnet.

Nå er vi i gang - igjen!

9. februar 2020

Nå er vi i gang - igjen!

Det var stort engasjement og fin stemning da Distriktsledelsen, AGer og komiteledere satte hverandre stevne på Dombås 8.-9. februar. Forberedelser til kommende Rotaryår er i gang!

En unik mulighet med Rotarys ungdomsuveksling

7. februar 2020

En unik mulighet med Rotarys ungdomsuveksling

Sommeren 2018, med hjemkomst året etter, reiste Henrik Mittet Fossnes til Australia som utvekslingsstudent. Den unike muligheten fikk han gjennom Rotarys ungdomsutveksling, skriver LØTENavisa i en flott reportasje i februarutgaven.

Guvernørens månedsbrev - februar

2. februar 2020

Guvernørens månedsbrev - februar

Guvernørens månedsbrev for februar er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Sammen skal vi utrydde polio

22. januar 2020

Sammen skal vi utrydde polio

Bill & Melinda Gates Foundation blir med Rotary videre i satsingen for å utrydde polio. Dette ble kunngjort under Rotarys Assembly i San Diego den 22. januar.

Rotary Opens Opportunities

20. januar 2020

Rotary Opens Opportunities

Under Rotarys Assembly i San Diego den 20. januar, avslørte innkommende RI-president Holger Knaack temaet for Rotaryåret 2020-2021.

Hustadvika Rotaryklubb en realitet

16. januar 2020

Hustadvika Rotaryklubb en realitet

I forbindelse med at kommunene Fræna og Eide ble sammenslått til en kommune, Hustadvika, fra og med 1. januar 2020, har også Fræna Rotaryklubb skiftet navn. Det nye navnet er Hustadvika Rotaryklubb.

Sosiale medier

Relevante lenker

Håndboka 2020-2021

Håndboka 2019-2020

Kommunikasjonsplan Rotary
i Norge 2018-2021

Rotary i Norge

Rotary International

My Rotary

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer