Årets tema: Rotary connects the worldRotary ble startet av Paul Harris da han som ung jurist kom til Chicago og fant ut at han trengte en måte å knytte nye kontakter. Nå mer enn hundre år senere har Rotary mange muligheter for å utvikle nettverk og vennskap. Rotarys evne til å skape kontakt mellom mennesker er unikt og vanskelig å overgå.

 Som medlem i denne organisasjonen er vi deltakere i mange verdensomspennende prosjekt og program, blant annet arbeidet med å utrydde polio og vårt arbeid med, og gjennom, FN. Vårt engasjement knytter oss sammen med mennesker som deler våre verdier og som gjennom aktiv handling bidrar til å gjøre verden til et bedre sted.

Gjennom Rotary får vi kontakt med mennesker som vi ellers aldri ville møtt og som er mer lik oss selv enn vi kunne ane. Gjennom Rotary får vi kontakt med mennesker som behøver vår hjelp og muligheten til å skape forandring i menneskers liv over hele kloden.

Rotarys verdenspresident for 2019-2020, Mark Maloney, er tydelig på at den store medlemsmassen med felles ideologi om å utgjøre en forskjell for mennesker verden over, er viktig for å kunne si at «Rotary Connects the World». Oversettelsen er vanskelig, men vi vil kanskje oversette ordet «connect» med; forener, etablerer kontakt eller binde sammen.

Gjennom prosjekter nasjonalt og internasjonalt investerer medlemmer i Rotary frivillig arbeid og ressurser for å bedre livene til enkeltmennesker. Nå må vi utvikle organisasjonen videre slik at Rotary også kan være nettverk for yngre yrkesutøvere. De må ønske å ta del i vår organisasjon, og vi må ønske dem velkommen og gi dem muligheten til å ta del i denne flotte organisasjonen vår.

Her finner du brosjyre som omhandler årets tema for Rotary i 2019-2020: Rotary Connects the world


 
Oppfordring fra RI Presidentene

15. mars 2020

Oppfordring fra RI Presidentene

RI President Mark D. Maloney og RI President-elect Holger Knaack oppfordrer Rotaryklubbene til å avlyse arrangementer og fysiske møter i den nærmeste framtid for å redusere unødvendige interaksjoner som kan bidra til smittespredning.

PETS og styreseminarene avlyst

11. mars 2020

PETS og styreseminarene avlyst

På grunn av den økende spredningen av koronasmitte er PETS som skulle arrangeres på Dombås kommende helg, samt de to styreseminarene som var planlagt arrangert i Ålesund og på Gjøvik i mars og april, avlyst.

Guvernørens månedsbrev - mars

3. mars 2020

Guvernørens månedsbrev - mars

Guvernørens månedsbrev for mars er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Flott feiring av en sprek 50-åring

29. februar 2020

Flott feiring av en sprek 50-åring

Den 29. februar var klubbmedlemmer og gjester invitert til fest for å markere Giske Rotary sitt 50-års jubileum. En riktig trivelig kveld ble det med gode historier, festtaler og gaver til bursdagsbarnet.

Nå er vi i gang - igjen!

9. februar 2020

Nå er vi i gang - igjen!

Det var stort engasjement og fin stemning da Distriktsledelsen, AGer og komiteledere satte hverandre stevne på Dombås 8.-9. februar. Forberedelser til kommende Rotaryår er i gang!

En unik mulighet med Rotarys ungdomsuveksling

7. februar 2020

En unik mulighet med Rotarys ungdomsuveksling

Sommeren 2018, med hjemkomst året etter, reiste Henrik Mittet Fossnes til Australia som utvekslingsstudent. Den unike muligheten fikk han gjennom Rotarys ungdomsutveksling, skriver LØTENavisa i en flott reportasje i februarutgaven.

Guvernørens månedsbrev - februar

2. februar 2020

Guvernørens månedsbrev - februar

Guvernørens månedsbrev for februar er nå sendt ut til klubbene. Du kan også lese det her.

Sammen skal vi utrydde polio

22. januar 2020

Sammen skal vi utrydde polio

Bill & Melinda Gates Foundation blir med Rotary videre i satsingen for å utrydde polio. Dette ble kunngjort under Rotarys Assembly i San Diego den 22. januar.

Rotary Opens Opportunities

20. januar 2020

Rotary Opens Opportunities

Under Rotarys Assembly i San Diego den 20. januar, avslørte innkommende RI-president Holger Knaack temaet for Rotaryåret 2020-2021.

Hustadvika Rotaryklubb en realitet

16. januar 2020

Hustadvika Rotaryklubb en realitet

I forbindelse med at kommunene Fræna og Eide ble sammenslått til en kommune, Hustadvika, fra og med 1. januar 2020, har også Fræna Rotaryklubb skiftet navn. Det nye navnet er Hustadvika Rotaryklubb.

Sosiale medier

Relevante lenker

Håndboka 2020-2021

Håndboka 2019-2020

Kommunikasjonsplan Rotary
i Norge 2018-2021

Rotary i Norge

Rotary International

My Rotary

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer